В Осмо РУ е задържана 34-годишна дилърка на хероин. На

...
В Осмо РУ е задържана 34-годишна дилърка на хероин. На
Коментари Харесай

Хванаха 34-годишна дилърка на хероин

В Осмо районно управление (на МВР) е арестувана 34-годишна дилърка на хероин.

На 10 април, в хода на спецоперация за противопоставяне на наркоразпространението, към 22 часа в ж.к. "Дружба " чиновници от Осмо районно управление (на МВР) задържали в миг на покупко-продажба столичанката М.Е. /34г./, престъпно проявена и осъждана за закононарушения, свързани с опиати и четирима нейни клиенти.

Последвали процесуално-следствени дейности, обиски и претърсвания, при които у един от клиентите служителите на реда намерили полиетиленово топче кафяво прахообразно вещество, а в жилището на дилърката разкрили още 16 сходни топчета. Четиримата са арестувани с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваното вещество е хероин с тегло 3.25 година След отчет на събраните материали по случая в Софийска градска прокуратура, М.Е. е привлечена като обвинена за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс и й е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража " за период до 72 часа. Четиримата клиенти са разпитани като очевидци и освободени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР