В осмия ден на антиправителствен протест в центъра на София,

...
В осмия ден на антиправителствен протест в центъра на София,
Коментари Харесай

„Спасеното“ знаме от „Росенец“ на протеста в София


В осмия ден на антиправителствен митинг в центъра на София, недоволните алегорично биха дузпата на Бойко Борисов и развяха „ избавения “ трикольор от плажа „ Росенец “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Въображението на недоволните с всеки минал ден е все по-продуктивно в изобретените си митинг ни материали. Днес новото в триъгълника на властта е неподготвено футболно игрище – с врата тъкмо под прозорците на Министерски съвет и кукла, олицетворяваща премиера. Протестиращите се редуваха да бият дузпата един след различен в символ на митинг.

Другата оригиналност в осмия ден на антиправителствен митинг е стол от инквизицията, на който бяха сложени цветя и афиш с лика на Бойко Борисов, също подложен на жълтите павета и „ избавения “ трикольор от плажа „ Росенец “.

„ Показахме, че българите можем да бъдем обединени, когато се борим против беззаконието. Така че, продължаваме напред с ясната концепция от на следващия ден да осъмнем с един нов парламент. По отношение на флага имаме една концепция, която не знаем дали ще се реализира. Предстои да разберете “, съобщи за БГНЕС Бисер Русимов, който „ избави “ националния знак.

„ Няма леви, няма десни – на всички сме ви гневни! ”, гласи един от плакатите. На площада е пристигнала и група от Бургас. Сред опънатите плакати имаше и подобен, който гласи, че „ властта се чисти като вход – от горната страна надолу “.

Освен в столицата митинг и има и в доста други градове на страната. Заявени са митинг и и в чужбина.
Междувременно от Столична дирекция на вътрешните работи приканиха за мирни и законни митинг ни дейности. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР