В осем области в страната заболеваемостта от COVID-19 е двойно

...
В осем области в страната заболеваемостта от COVID-19 е двойно
Коментари Харесай

В осем области в страната COVID заболеваемостта е двойно над най-тревожната

В осем области в страната заболеваемостта от COVID-19 е двойно над оптималния (определен от здравните власти) предел от 500 нови инфектирани на 100 хиляди население за интервал от две седмици, за който е избран тъмночервеният цвят. Областите в така наречен тъмночервена Коронавирус зона са: Монтана (1317 нови инфектирани на 100 хиляди население за 14 дни), София-град (1291), Варна (1174), Перник (1170), Габрово (1120), Враца (1078), Кюстендил (1068), Видин (1066). Това сочи на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ), основан на данните от до неделя (31 октомври).

Сравнение с, че областите с двойно над оптималната заоболеваемост - Враца. В същото време в множеството други области заболеваемостта се задържа доста висока, само че не се следи растеж. В този смисъл е допустимо да се одобри, че може да има истина в, че се следи позитивно отражение на ограниченията,, с които се изисква достъп до публични места на закрито единствено със документ за COVID-19 за имунизиране, преболедуване и проучване.

Област Кърджали, която до предходната седмица се съдържаше в така наречен жълта зона, където заболеваемостта е сред 100 и 250 души на 100 хиляди население, е минала към алената зона, където заболеваемостта е сред 250 и 500 души на 100 хиляди население. Само Кърджали и Смолян не са в тъмночервената Коронавирус зона.

Ще вкарат ли здравните управляващи и проучванията за антитела като опция за документ, четете

Дневник " следи разпространяването и резултатите от ковид по света. По тематиката четете

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР