в опитите за дестабилизиране на Беларус. Сред съседните държави Полша

...
в опитите за дестабилизиране на Беларус. Сред съседните държави Полша
Коментари Харесай

Беларус обвини САЩ в опит за дестабилизиране на страната

в опитите за дестабилизиране на Беларус. Сред прилежащите страни Полша и Литва водят най -агресивната политика по отношение на страната. Това съобщи в сряда ръководителят на Комитета за държавна сигурност на Беларус Иван Тертел. Той направи изказването в първия епизод на документалния сериал " Беларус против цветната гражданска война ", показан в сряда по беларуския ефирен канал STV, съобщи ТАСС.

Освен това, продължава Тертел, Украйна, Чехия и някои други страни, които, преследват свои вътрешнополитически цели, следват политиката на Съединени американски щати.

За главен създател на конспирацията , режисьорите показват старшия шеф на Центъра за световни задължения на Джо Байдън Майкъл Карпентър, който преди този момент е бил зам.- министър на защитата на Съединени американски щати за Русия, Украйна и Евразия и консултант по външната политика на тогавашния вицепрезидент Джо Байдън.
 И Съединени американски щати удариха Беларус със наказания - за нарушение на правата и ерозия на демокрацията
И Съединени американски щати удариха Беларус със наказания - за нарушение на правата и ерозия на демокрацията

Съединени американски щати се причисляват към Англия, Канада и Европейски Съюз

Ръководителят на белоруския Комитет за Държавна сигурност (на СССР) съобщи, че 50-70 хиляди души са взели участие в осведомителната война против Беларус. Минск вижда " такова тясно взаимоотношение на украинските подразделения за осведомителна война с полски и литовски сътрудници, съгласуваност на равнище експерти при осъществяване на съответни осведомителни интервенции против Беларус за нанасяне на вреди ".

Припомняме, че в края на юли, на посещаване в Белия дом бе водачът на беларуската съпротива Светлана Тихановская.

Дейността на водача на белоруската съпротива Светлана Тихановская се. Това съобщи тогава формалният представител на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР