В опита си да бъде забавен и да направи някоя

...
В опита си да бъде забавен и да направи някоя
Коментари Харесай

Е Този Път Ги Вбеси! Съквартирантите В Момента Искат Да Го Линчуват! Динко Издъни Всички

В опита си да бъде занимателен и да направи някоя дивотия, Динко реши да се качи на покрива на Къщата и да се направи на Дядо Коледа. Тази смешка обаче не хареса на никой от Съквартирантите и най-много на Брадъра, който предприе крайни ограничения против следващото нарушаване на правилника от Господин.

Динко е с последно предизвестие за наложително изпъждане от Къщата, а на Съквартирантите са отнети 20% от бюджета им, написа Пик.

Щурата постъпка на Динко сътвори скандал в Къщата. Людмила Захажаева реши за поредене път да го ядосва. Тя го упрекна, че не може да направи разлика сред закононарушение и подвиг, а случая с бягството му от Къщата го удостоверява за следващ път. Освен това, Захажаева оприличи Динко на дивите свине, които гледа и заключи, че домашните любимци в действителност наподобяват на стопаните си.

Динко от своя страна също не си замълча и след обвиняването му, че Людмила е " дърта компаньонка ", той ѝ сподели, че цяла България я ненавижда и държанието на Луна било като " цвете " пред дразнителския манталитет на Захажаева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР