В опита да се състави правителство в 46-ия парламент порвъта

...
В опита да се състави правителство в 46-ия парламент порвъта
Коментари Харесай

Преговорите за кабинет и управленски приоритети продължават

В опита да се сформира държавно управление в 46-ия парламент порвъта политическа мощ „ ИТН “ търси общ език с три други обединения в Народното събрание.

Разговорите се водят на няколко места по няколко тематики. С „ Демократична България “ – за цифровизация, финанси и енергетика. с „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ – на тематика енергетика, а „ С Българска социалистическа партия за България “ договарянията са по тематиките опазване на здравето и обучение.

От Има Такъв Народ не разясняват персони и спекулации в медийното пространство за бъдещи министри и министър председател. Категорични са, че сега беседват единствено за управнически цели.

„ Демократична България “ и „ ИТН “ разискаха да
има необлагаем най-малко за приходите на физическите лица от 2022 година, при компаниите реинвестираната облага да се признава за разход и прагът за регистрация по Данък добавена стойност да се вдигне на 100 хиляди лева

Отпаднала е концепцията за приватизация на Българската банка за развиване (ББР).

С ИБГНИ единодушие е реализирано за 7. блок на АЕЦ „ Козлодуй “, диверсификация на енергийните източници и ориста на централите „ Марица-изток “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР