В опит за световен рекорд на GUINNESS WORLD RECORDSTM пред

...
В опит за световен рекорд на GUINNESS WORLD RECORDSTM пред
Коментари Харесай

300 човека поставиха световен рекорд на GUINNESS WORLD RECORDS™ по едновременно чукане на дърво

В опит за международен връх на GUINNESS WORLD RECORDSTM пред Националния замък на културата се събраха 300 и чукнаха на дърво по едно и също време. ДЗИ трансформира деня във радостен празник, като предложения всички поданици и посетители на София да отбележат рекордно съдбовния петък 13. Според нашата традиция посредством чукането на дърво се подвига звук, с цел да не чуе дяволът проектите ни.

Опитът за връх мина с прелиминарен инструктаж и начало в 19 ч., когато водещата Катерина Евро разгласи старта и участниците дружно започнаха да почукват върху специфични дървени маси, ситуирани в пространството пред НДК. Чукането на дърво продължи 20 секунди под аплодисментите и с поддръжката на дейната аудитория, измежду която бяха- инфлуенсърката Андреа Банда Банда и доста посетители.

Броят участници надвишаваше поискания от GUINNESS WORLD RECORDS за признание на върха. В рамките на идната седмаци се чака удостоверение от централата.

Чрез акцията Черен петък 13, ДЗИ предлага новаторски, занимателен и удобен метод на всички участници да защитят дома си. Включилите се в най-голямото блъскане на дърво получават 35% отстъпка от имуществена застраховка „ Комфорт за дома ".

Същата отстъпка е годна и за всеки, посетил специфичния уеб страница на върха - www.dachukamnadarvo.com и „ чукнал " 35 пъти цифрово. Участниците в онлайн интензивността би трябвало да се записват в уеб страницата, с цел да се възползват от полагащата им се отстъпка до края на годината.

„ В ДЗИ целеустремено се стремим да убедим хората, че най-хубавата застраховка против неприятен шанс е самата застраховка. За трета поредна година осъществяваме акция, която да припомня за най-разпространените суеверия на българите. Чукаме на дърво за шанс и се радваме, че доста от участниците се включиха в нашата акция и се застраховаха през днешния ден, което ще им даде сигурност на следващия ден ", разяснява събитието Мила Миленова, шеф „ Корпоративни и маркетингови връзки " на ДЗИ и кънтри информационен управител на KBC Груп в България.

Опитът за реализиране на международен връх на GUINNESS WORLD RECORDS за най-вече хора, чукащи на дърво по едно и също време, е следващият епизод от акциите за „ ликвидация " на застраховки на ДЗИ „ Черен петък 13 ", след предходните акции за всеобщо чипиране на черните котки против неприятен шанс, онлайн магазина за продукти срещу уроки и играта за най-късметлийската Vespa на света.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР