В опит да си осигури допълнителни приходи, ще пусне в

...
В опит да си осигури допълнителни приходи, ще пусне в
Коментари Харесай

Трудни времена: Левски пусна билети, търси морална и финансова подкрепа

В опит да си обезпечи спомагателни доходи, ще пусне в продажба виртуални билети за своя първи другарски мач по време на зимния лагер в Белек, Турция!
Новината бе обявена в профилите на " сините " в обществените мрежи, а почитателите на тима ще могат да си закупят талони на цена от 10 лева за инспекцията против Гурник Забже, която ще се състои на 18 януари от 16:00 ч. българско време.
Ето го и целия текст на обявата:
" Левскари,
след паузата без футболни страсти, „ Левски “ започва серията си от контроли по време на зимния лагер в Белек, Турция, с мач против полския „ Гурник “ (Забже). Проверката е планувана за 18 януари, вторник, от 16.00 часа българско време.
В тази връзка „ сините “ почитатели ще имат нова опция да показват своята безрезервна поддръжка към обичания тим, като всеки последовател ще може да поддържа клуба, закупувайки си виртуален билет за дуела. Цената на талона е 10 лева, а закупуването му подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към клуба.
Талоните могат да бъдат закупени в формалния магазин на „ ПФК Левски “ на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн ТУК: https://bit.ly/3I20TBw ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР