В опит да се защити от вълната от критики заради

...
В опит да се защити от вълната от критики заради
Коментари Харесай

След срещата с Путин Тръмп промени версията си за руската намеса изборите

В опит да се отбрани от вълната от рецензии поради обществените си изяви по време на срещата с Владимир Путин президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели през днешния ден, че се е изразил неправилно на взаимна конференция в Хелзинки, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
 Тръмп: Всички сме отговорни за неприятните връзки с Русия  Добро начало. Много, доста положително начало за всички, разгласи Тръмп след два часа очи в очи с Путин
Той сподели, че не вижда за какво Русия би се намесвала в изборите в Съединени американски щати през 2016 година Днес обаче пред кореспонденти в Белия дом, той съобщи, че е имал поради противоположното - че не вижда за какво да не е била тя, оповестява Българска национална телевизия.

Казах думите " би била " (`would) вместо " не би била " (`wouldn`t), сподели Тръмп пред кореспонденти в Белия дом повече от 24 часа след проявата му паралелно с Путин. " Изречението трябваше да е: " Не виждам причина, заради която не би била Русия ", добави той.

На общата конференция с съветския президент, републиканецът Тръмп бе запитан през вчерашния ден дали има вяра на заключението на разследващите организация на Съединени американски щати, че Русия се е намесила в изборите, с цел да му помогне да победи кандидатката на демократите Хилари Клинтън. Тръмп отговори, че не е уверен, че това е била Москва. " Не виждам никаква причина това да е по този начин " (I don`t see any reason why it would be). След това той добави: " Президентът Путин беше изключително безапелационен и мощен в отричането си през днешния ден ", напомня думите на Тръмп Ройтерс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР