В опит да се овладее желанието на Израел за ответен

...
В опит да се овладее желанието на Израел за ответен
Коментари Харесай

САЩ и съюзниците на Израел планират да наложат нови санкции на Иран

В опит да се овладее желанието на Израел за ответен удар на иранската офанзива, станала в нощта против неделя, Съединени американски щати и техните съдружници имат намерение да разширят глобите против Техеран. Това разгласи съветникът по въпросите на националната сигурност в Белия дом Джейк Съливан, представен от Reuters. На този декор военният съвет на Израел се събира за следващ път, с цел да разиска вероятните разновидности за отговор на експанзията на ислямската репубика.

Съливан уточни, че американският президент Джо Байдън е в развой на диалози в това число с сътрудниците от Г-7, както и с водачите на двете партии в Конгреса, които все още също изгелжда не са единомислещи.

" В идващите дни Съединени американски щати ще наложат наказания на Иран, в това число на програмата му за ракети и дронове, а също и на юридически лица, подпомагащи Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война и иранското Министерство на защитата ", добави Съливан.

Обстановката в Близкия Изток ще бъде измежду главните тематики на изключителния Европейски съвет през днешния ден и на следващия ден в Брюксел. Лидерите на 27-те ще обсъдят още войната в Украйна и положението на европейската стопанска система.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР