В опит да поправи неуспешното начало на участието си в

...
В опит да поправи неуспешното начало на участието си в
Коментари Харесай

"Реал" ще опита да поправи неуспешното начало в Шампионската лига

В опит да поправи несполучливото начало на присъединяване си в Шампионската лига " Реал " (Мадрид) приема белгийския отличник " Брюж ". 13-кратният първенец беше победен първия си мач от ПСЖ с 0:3 в директния двубой за първото място.

Поражението в Париж е единственото, което " Реал " позволи дотук през сезона, откакто мадридчани са непобедени в Ла Лига.

" Не започнахме добре в Шампионската лига, нуждаем се от победа. Имаме мач на всеки три дни. Нужно е да покажем мощ и когато не владеем топката, и когато би трябвало да сътворяваме положения ", сподели Зинедин Зидан преди дуела.

Той посочи, че " Реал " не може да подцени противника си, който се слави с атакуващия футбол, който играе.

Двубоят на " Сантяго Бернабеу " е в 19.55 часа българско време. Той ще бъде и с българско присъединяване, откакто основен арбитър е Георги Кабаков. Помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти съдия Станислав Тодоров. За Кабаков това ще бъде втори мач в групите на Шампионската лига.

В другия мач от групата ПСЖ гостува на " Галатасарай " в Истанбул.

В програмата има и два други забавни мача от останалите групии. " Ювентус " приема " Байер " (Леверкузен) в група D, като и двата отбора още нямат победа. " Бианконерите " направиха 2:2 с " Атлетико " в първия си мач, като пропиляха задатък от два гола. " Аспирините " изгубиха от " Локомотив " (Москва).

" Тотнъм " и " Байерн " (Мюнхен) се изправят един против различен в група В, а срещата ще бъде директен спор за първата позиция. В първия си мач баварците победиха " Цървена звезда " с 3:0, а " шпорите " стигнаха единствено до 2:2 като посетител на " Олимпиакос ".

Мачовете по малкия екран
19:55 " Аталанта " - " Шахтьор " (Донецк), директно по Макс Спорт 2
19:55 " Реал " (Мадрид) - " Брюж ", директно по Макс Спорт 3
22:00 " Ювентус " - " Байер " (Леверкузен), директно по Макс Спорт 2
22:00 " Тотнъм " - " Байерн " (Мюнхен), директно по Макс Спорт 3
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР