В операцията освен кораби са участвали и три хеликоптера, единия

...
В операцията освен кораби са участвали и три хеликоптера, единия
Коментари Харесай

Спасиха мъж, бедствал 16 часа в Атлантическия океан

В интервенцията с изключение на кораби са взели участие и три хеликоптера, единия от които съумява да локализира лодката

Испанската брегова защита заяви, че е избавила мъж, прекарал 16 часа във водите на Атлантическия океана след случай с лодката му.

Испанската брегова защитата популяризира фрагменти от интервенция по спасяването на 62 годишен френски жители, чиято 12 метрова лодка се е била преобърнала в ледените води на Атлантическия океан. За екипите взели участие в избавителните интервенции, мъжът чието име не се оповестява, е извадил същински шанс, като с цел да оцелее е съумял да направи съвсем невъзможното.

Освен, че е носил специфичен костюм, употребен при надпревари по ветроходство, французинът е съумял да влезе в образувалия въздушен джоб при преобръщането на лодката му. От прессъобщението на испанската брегова защитата излиза наяве, че са получили, че лодката му е отплава от пристанището на португалската столица Лисабон, като в понеделник сутринта локално време е получен сигнал за бедстващ кораб на 22 км от крайбрежията на испанската северозападна област Галисия.

В почналата интервенция с изключение на кораби са взели участие и три хеликоптера, единия от които съумява да локализира лодката малко преди да залез слънце.

Пристигналите на място водолази откриват, че в лодката има човек, само че интервенцията е отсрочена поради бурното време и неприятна видимост. След обзор в болница късметлията е бил изписан, излиза наяве от прессъобщение на испански управляващи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР