В Opera GX вече се появи бутон Panic Button, който

...
В Opera GX вече се появи бутон Panic Button, който
Коментари Харесай

Браузърът Opera GX предлага скриване на съдържанието от екрана с бутона F12

В Opera GX към този момент се появи бутон Panic Button, който може да бъде натиснат, в случай че по време на отворено на екрана наличие потребителят не желае то да бъде забелязано от любопитните очи. Той е предопределен за бързото изключване на звука във всички отворени табове и превключване към нов прозорец с безвредно наличие по време на ненадейно посещаване или когато бъдете хванати в офиса да гледате видео, вместо да вършите работа.

Новият паник режим може да се задейства благодарение на бутона F12 на вашата клавиатура. Opera ви разрешава да изберете уебсайт за вашия „ безвреден “ раздел, с авансово открити варианти за YouTube, Twitch и Wikipedia. Ако натиснете още веднъж F12, всичко ще се върне назад както си е било.

Opera за първи път стартира да дава на потребителите своя „ игрови браузър “ GX през 2019 година — версия на Opera, персонализирана за геймърите. Там можете да зададете ограничавания за потреблението на CPU и GPU и през страничната лента да получите бърз достъп до Twitch, Instagram, WhatsApp и други услуги.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР