В онлайн среща на живо в предаването Преди обед актьорът

...
В онлайн среща на живо в предаването Преди обед актьорът
Коментари Харесай

Рич от Дързост и красота: От ЦРУ ми казаха, че COVID-19 e измислен с политическа цел

 В онлайн среща онлайн в предаването " Преди обед " артистът Рон Мос сензационно разгласи по кое време ще бъде комплициран завършек на международната пандемия от ковид.

Той показа с недомлъвки, че съгласно негови другари от Централно разузнавателно управление на САЩ цялата история с Ковид-19 е измислена с политическа цел. " Целта беше да няма избори президентски избори в Съединени американски щати " и добави, че проектът не е съумял. " Всичко ще свърши на 3 ноември ", съобщи известният с ролята си на Рич Форестър артист от паметния сериал " Дързост и хубост ".

" Това, което чувате и четете по новините са цялостни нелепости. Жалкото е, че доста хора им имат вяра. "

Звездата показа още, че е наскърбен от решението на продуцентите да намерят различен артист за емблематичната му роля на Рич. Когато взема решение да се отдръпна след 25 години присъединяване в продукцията, той слага категорично изискване това да не се случва.

" Единственото нещо, което направих, беше да помоля продукцията да не избира различен артист за моята роля, в която съм вложил душа и сърце ". Както всички почитатели на сериала към този момент знаят, тази молба не е била почетена. 

През последните 4 месеца артистът и музикант Рон Мос се занимавам със фотосите на кино лентата " Изненадващо пътешестване ". В него се споделя за нюйорски брокер на акции, който взема решение да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да откри нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а по-късно се влюбва в необикновено красивата щерка на предприемач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР