В онлайн магазина на А1.bg вече може да бъде закупена

...
В онлайн магазина на А1.bg вече може да бъде закупена
Коментари Харесай

ChitChat – новата услуга без договор на А1 вече може да бъде поръчана онлайн

В онлайн магазина на А1.bg към този момент може да бъде закупена най-новата мобилна услуга - ChitChat. Тя е неповторима по рода си с това, че не изисква обвързване с избран срочен контракт, а се възобновява месец за месец, за толкоз дълъг интервал, колкото пожелае клиентът. Абонатите на тази услуга могат да я прекратят когато и да е, без да дължат никакви неустойки.
Към нея са включени неограничени национални минути, което ще разреши на избралите ChitChat да приказват свободно и без терзания за предели. Включени са и 4 000 МВ мобилен интернет.

За да се употребява услугата ChitChat, се изисква регистрация в Моят А1 и възнаграждение с банкова карта. Първоначалната сума за активиране на услугата е 29,99 лева, а системата за автоматизирано зареждане оказва помощ на клиентите да не пропущат заплащания. След изтеглянето на сумата на клиента се дават цялостните параметри за прилагане на ChitChat в границите на съответния месец. Клиентът може да прекъсне опцията за автоматизирано зареждане когато и да е. В този случай услугата се лимитира след приключването на последния заплатен месец, като съответната карта може да приема единствено входящи позвънявания до идващото сполучливо активиране на ChitChat.
Управлението на услугата се прави напълно онлайн. За тази цел клиентите, които към момента нямат профил в Моят А1, би трябвало да се записват на А1.bg или да изтеглят приложението. Моят А1 е наличен както за Android, по този начин и iOS устройства. Месечната сума за автоматизирано зареждане на ChitChat е в размер на 29,99 лева Допълнителни услуги като SMS, интернационалните диалози, услуги с добавена стойност и други се таксуват по цена от наличния баланс в ChitChat картата.

А1 стартира да предлага и два спомагателни пакета, основани особено за новата услуга, които клиентът може да добави към своя ChitChat, при положение на нужда. Еднократен пакет 5 000 МВ за 15,98 лева и еднократен пакет от 10 000 МВ, надлежно за 24,98 лева
Клиентите могат да изберат да задействат спомагателни услуги като A1 Xplore Music за 9,77 лева на месец, както и да употребяват приложението за таргетирани реклами A1 SmartAD, с което могат елементарно да прибавят още 1000 МВ на оптималната скорост към услугата си. За да се употребява спомагателни услуги, клиентът би трябвало да зареди салдото си в ChitChat със сума по желание - от 10 до 99 лева Това става елементарно онлайн, посредством зареждане на сума от банкова карта на клиента през неговия профил в Моят А1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР