Украинското разузнаване каца в Крим по време на специална операция

...
В окупирания Крим се проведе битка, след като украинските разузнавателни
Коментари Харесай

В окупирания Крим се проведе битка, след като украинските разузнавателни части слязоха на полуострова като част от специална операция сутринта на 24 август.

< p>Източник: Андрий Юсов, представител на Министерството на отбраната на Украйна, в интервю за hromadske и Suspilne

Цитат: „Десантът на личния състав се проведе на територията на полуострова в рамките на специалната операция Главно разузнавателно управление в сътрудничество с Военноморските сили проведоха специална операция, целта беше постигната, няма загуби сред личния състав Спецоперацията продължава, правим без да разкривам всички подробности, има загуби както в личния състав на противника, така и сред силите и средствата. Информацията за броя на загубите се уточнява."

Предистория: 

Krym.Realii (Crimea.Realities, проект на Радио Свободна Европа/Радио Свобода), позовавайки се на жители и източници в разузнаването, съобщиха, че сутринта е имало битка с участието на плавателни съдове и самолети на нос Тарханкут в окупирания Крим. Според медиите битката се е състояла близо до селището Маяк.

Телеграм каналът База твърди, че тези, които са останали през нощта на къмпинга в Оленивка, разположен близо до Маяк, са чули два силни изстрела. Когато хората излезли да видят кой стреля, на около 10 метра от брега видели две гумени лодки с около 10 души в тях. Още няколко изстрела от автомати проехтяха, когато неизвестните разбраха, че са забелязани. Хората в лодките отплуваха след кратка престрелка.

Украинска правда е мястото, където ще намерите най-актуалната информация за всичко, свързано с войната в Украйна. Последвайте ни в , нас или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР