В Окръжна прокуратура Варна е получено разпореждане на прокурор от

...
В Окръжна прокуратура Варна е получено разпореждане на прокурор от
Коментари Харесай

Влезе в сила присъдата на Анита Мейзер, ще лежи в затвора в Сливен

В Окръжна прокуратура Варна е получено предписание на прокурор от ВКП на Република България, въз основа на което Анита Желева, обществено по-известна като Анита Мейзер, е арестувана за застраховане изтърпяването на наложено наказване.

С влезнало в действие решение от 11.02.2019 година, във Върховен касационен съд на Република България е завършило наказателното произвеждане против нея. Тя е приета за отговорна по двете обвинявания – за рушвет и за причиняване по несъобразителност на гибелта на нейния брачен партньор, като за всяко от тях съдът е решил за заслужено да дефинира наказване отнемане от независимост в размер на две години.

По разпоредбите на групирането на санкции е несъмнено Мейзер да търпи отнемане от независимост за период от две години при общ режим в пандиза Сливен. Наложена ѝ е и санкция в размер на 4000 лева Уважен е цивилен иск в размер на 100 000 лева

Припомняме, че Анита Желева бе упрекната и предадена на съд за това, че:

- На 14.08.2016 год. в град Варна предизвикала по несъобразителност гибелта на Николай Славов Димов - закононарушение по член 122 ал.1  от Наказателен кодекс и

- По същото време и място предложила рушвет – сумата от 30 000 евро, на полицейски орган, с цел да не я задържи по ЗМВР при налични данни за осъществено закононарушение - закононарушение по чл.304а от Наказателен кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР