В Окръжна прокуратура – София се води производство във връзка

...
В Окръжна прокуратура – София се води производство във връзка
Коментари Харесай

Хванаха подсъдим в Калотина, обявен за международно издирване от гръцките власти

В Окръжна прокуратура – София се води произвеждане по отношение на постъпило писмо от Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ на Министерство на вътрешните работи. Това оповестиха от Апелативна прокуратура – София.

В 16:30 ч. на 09 септември 2019 година, в ГПУ гр. Калотина, бил арестуван А.А. (на 52 години), разгласен за интернационално търсене от гръцките правосъдни управляващи въз основа на Европейска заповед за арест, издадена от Апелативна прокуратура Тракис.

Исканото лице е било наказано от Районен съд в гр. Драма на „ отнемане от независимост “ за период от две години и три месеца за осъществените от него закононарушения – кражба на лек автомобил, ръководство на откраднато МПС без надлежно удостоверение за правоуправление, непокорство на полицейски чиновник, шофиране след приложимост на алкохол.

Предстои разглеждане на настояването на Окръжна прокуратура – София за взимане на мярка за неотклонение по отношение на А.А. и формиране на правосъдно произвеждане за разглеждане на ЕЗА.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР