В окръг Фолс, на около 30 минути път с кола

...
В окръг Фолс, на около 30 минути път с кола
Коментари Харесай

Въпросът за 9 трилиона долара: как да платя за зеления преход

В окръг Фолс, на към 30 минути път с кола от Уейко в сърцето на Тексас, компанията за чиста сила Avangrid построява най-големия си безоблачен план.

Трябва да бъде приключен при започване на идната година, слънчевият план True North ще има потенциал от 321 мегавата, което се равнява на задоволително сила, с цел да обезпечи сила за повече от 55 000 домове в Съединени американски щати.

Вярно North, както и няколко други плана Avangrid, е бенефициент на Закона за понижаване на инфлацията, най-важният закон на Съединени американски щати за поощряване на екологични вложения посредством даване на дотации, безплатни средства и данъчни заеми за удобни за климата планове и компании.

Но светът се нуждае от доста повече същински север, в случай че желае да реализира задачите си в региона на климата. Международната асоциация за възобновима сила пресмята, че приблизително 1000 гигавата възобновими енергийни мощности би трябвало да бъдат изграждани в международен мащаб всяка година до 2030 година — еквивалентно на повече от 300...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР