В огромния си страх премиерът на България Бойко Борисов за

...
В огромния си страх премиерът на България Бойко Борисов за
Коментари Харесай

Осман Октай призовава турци и мюсюлмани да подкрепят протестите и Радев

В големия си боязън министър председателят на България Бойко Борисов за следващ път заигра с етническата карта. Срам и срам за него и ръководството му. Аз, Осман Октай, като създател и основател на Движение за права и свободи, като представител на всички турци и мюсюлмани в България, ги приканвам да застанат един до друг до протестиращите в центъра на София и в така наречен летен Сарай на Ахмед Доган в парка „ Росенец “.
Нека тези хора бъдат дружно по този начин, както бяха по време на майските митинги през 89-та година при комунистическия режим. Призовавам всички българи, турци, християни и мюсюлмани, да се отзоват на апела на най-овластения човек в страната, определен директно от хората- президентът Румен Радев, да изгоним мутрите от изпълнителната власт и прокуратурата. Нека всички отвоюваме страната от мафията, по този начин както го направихме по отношение на репресивния уред на Тодор Живков.

Нека излезем на площадите, с цел да не позволим повече на премиера Бойко Борисов да развява етническата карта и етническия мир за лична персонална приложимост. Днес видяхме, че той тъкмо това направи. А кой в действителност е той, спомняте ли си? Борисов бе част от антитерористичните отряди за потушаване на митингите на турците и българите през същата 89-та година Именно тези отряди предизвикаха гибелта на десетки хора при потушаването на тези митинги, в които българи помагаха на турци.

А през днешния ден тези безсрамници отиват да поставят венци на паметниците на падналите жертви. Премиерът на България Бойко Борисов е един от ненаказаните и предпазени от модела на Доган участници във Възродителния развой. Като човек, персонално обиден от тези събития, остро стачкувам против това, че един министър председател на европейска и натовска страна си разреши да разделя хората и да внушава, че е страж на етническия мир. Протестирам и против това да се дават образци с Косово и завладяването на България от османците. По този метод Борисов прави единствено едно – пази мафиотския модел на Доган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР