В официално свое съобщение до медиите от ВМРО твърдят, че

...
В официално свое съобщение до медиите от ВМРО твърдят, че
Коментари Харесай

ВМРО не иска Конвенцията за еднополови бракове у нас

В публично свое известие до медиите от Вътрешна македонска революционна организация настояват, че интернационалните лобита натискат България да узаконим " третия пол " . Партията мощно се опълчва на " Конвенция на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение ", известната като Истанбулска Конвенция. В документа се налагали образователни стратегии за проучване на хомосексуализъм и травестизъм. Конвенцията също основава опция за налагане на еднополови бракове, съгласно патриотите.

Движението е мощно срещу утвърждението на документа . Под заглавие за домашното принуждение, Конвенцията постанова образователни стратегии за проучване на " нестереотипни функции на пола " като хомосексуализъм и травестизъм.

 Австралия узакони гей браковете
Австралия узакони гей браковете

Гей звезди прегръщаха депутати и жители

Според патриотите наличието на Конвенцията съдържа скандални текстове, " атакуващи такива основополагащи категории за българите като мъжки и женски пол, семейство от мъж и жена, правата на родителите, правото на свободно изповедание и др " . " Пол значи обществено построени функции, държания, действия и характерности, които несъмнено общество счита за подобаващи за дамите и мъжете ". Вътрешна македонска революционна организация се противи и на това, че Конвенцията ще задължи България да дава статут на емигрант на всеки чужденец с " особености на пола ".

30 цивилен, християнски и други организации за отбрана на фамилията са се обърнали с молба за недопускане на ратификация на Истанбулската спогодба към зам.-министър ръководителя по публичен ред и сигурност Красимир Каракачанов.

 Православна Гърция сподели
Православна Гърция сподели " не " на гей браковете

Решението идва часове преди 1 декември

Каракачанов пусна и писмо до Началника на кабинета на премиера Бойко Борисов, в което изрично се опълчи на приемането на тази Конвенция. В писмото се упорства тази Конвенция да бъде подложена на необятен публичен спор и едвам тогава да бъде обсъждана всъщност.

Сред доводите на патриотите да не бъдат одобрявани сходни текстове са зачестилата процедура трансексуални мъже-спортисти да се състезават в женски дисциплини и да преобладават измежду дамите при повдигането на тежести, бягането, битката, колоезденето, американския футбол, баскетбола, смесените бойни изкуства и др; учебни заведения ще подлежат на наказания, в случай че не разрешават на момчетата , които се разпознават с женския пол, да употребяват тоалетните и баните на девойки и обратно; Конвенция ще докара до обвинявания в принуждение против родители, в случай че откажат да третират своето момиче като момче , в случай, че щерка им е поискала това.

 ЛГБТИ организации осъждат възбраната на гей парада в Анкара
ЛГБТИ организации осъждат възбраната на гей парада в Анкара

Шествието неразрешено, с цел да не провокира провокации

В формалното мнение на Вътрешна македонска революционна организация написа, че " Конвенцията има за цел да отстрани всяка " традиция, основаваща се на стереотипни функции на половете ".

Патриотите акцентират, че Словакия е спряла всяко придвижване за ратификация на Конвенцията след остра дискусия. След опит да бъде тихомълком гласувана, разгорещени диспути се разгарят и в Хърватия, която също отхвърля Истанбулската Конвенция. Тя е отхвърлена и в Латвия, Унгария.

По думите на националистите " цяла Източна Европа е взривена от Истанбулската спогодба " . Те считат, че сходен документ ще даде власт на ЛГБТ деятелите да нападат " единствените два пола - мъжки и женски, за офанзива против обичайното семейство и за налагане на хомосексуалния модел с поддръжка на страната " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР