В официално съобщение до медиите, което цитираме Sony Interactive Entertainment

...
В официално съобщение до медиите, което цитираме Sony Interactive Entertainment
Коментари Харесай

Sony обявиха, че са продали над 70.6 милиона PS4 и 2 милиона PS VR

В публично известие до медиите, което цитираме Sony Interactive Entertainment (SIE) разгласи нов връх в историята на компютърната система за развлечение PlayStation4, системата за виртуална действителност PlayStation VR (, както и на софтуерните заглавия за PS4 и PS VR:
В международен мащаб общите продажби на дребно на PS4 надвишиха 6 милиона броя, считано към 3-ти декември 2017.В международен мащаб са били продадени над 8 милиона копия PS4 софтуерни заглавия. Тук се включват продажбите на дребно и цифровите игри продадени в PlayStation Store, считано към 3-ти декември 2017.Базирани на високото качество на PS4, продажбите на дребно на PS VR в международен мащаб надвишават 2 милиона броя, считано към 3 декември 2017.150 заглавия стартираха на PS VR, отбелязвайки международни продажби над 2 милиона копия. Тук се включват продажбите на дребно и цифровите игри продадени в PlayStation Store, считано към 3-ти декември 2017.

“Щастливи сме от обстоятелството, че толкоз доста хора се забавляват с неповторимата система за игра – PlayStation 4, както и с утвърждаващата се технология PlayStation VR, която продължава да набира мощност, ” споделя Андрю Хаус, ръководител на Sony Interactive Entertainment. “Голяма е признателността ни към почитатели и сътрудници! Всички те ни оказаха поддръжка още от старта на PlayStation през 1994 и посредством тях, PlayStation се трансформира в една от най-големите гейминг мрежи в света.  Ще продължим да работим в тясно съдействие с нашите сътрудници. Това ще помогне за опазване на постоянното ни развиване и поддържането на системата PS4 като най-хубавото място за игра. ”

От позиция на софтуерни заглавия, портфолиото на PS4 ще продължи да се уголемява със лист от игри като God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man, Shadow of Colossus, Dreams, Days Gone (SIE WWS), Far Cry 5 (Ubisoft) и Monster Hunter: World (Capcom).  В момента се създават над 130 игри и видеа за платформата PS VR и те ще започват до края на 2018. Тук се включват заглавия като The Inpatient и Bravo Team (SIE WWS),  предоставящи неповторимо VR преживяване.

SIE ще продължи да развива и усъвършенства системите PS4 и PS VR и ще обезпечи на потребителите развлечение, което е допустимо единствено и само с PlayStation.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР