В официалната Twitter страница на испанския отдел на компанията се

...
В официалната Twitter страница на испанския отдел на компанията се
Коментари Харесай

Gigabyte показа твърде необичаен концептуален модел на видеокарта

В формалната Twitter страница на испанския отдел на компанията се появи прекомерно забавно изображения на графична карта. На него се вижда концептуален модел на видеокарта с охладителна система, която е ситуирана под дъга към 30 градуса по отношение на главната платка . Изображението бе оповестена на пети април тази година, А някои експерти са на мнение, че това доста наподобява на първоаприлска смешка.

Концептуалната графична карта има два огромни радиатора. Единият е закрепен към платката на видеокартата, а другият е подложен в профил. И двата радиатора са Съединени един с различен С помощта на медни топлинни тръби. Създава се усещане, че този рендер не е приключен – планката за монтиране на видеокартата към компютърната система е ситуирана отдясно, това не е отляво и нещо по-важно, на никое място в това устройство не се вижда PCI Express конектора.

Ако се съобразим с разположението на монтажната планка, то в този случай се получава, че вентилаторът охлажда задната част на графичната карта и в случай че тази видео карта бъде сложена хоризонтално, то потребителят няма по какъв начин да види вентилатора. Нещо повече, вентилаторът заема скъпо пространство за платката на видеокартата и ще основава спорове с охладителната система на централния, в случай че бъде сложена в първия или втория PCIe слот. Но този декор надали някой ще забележи някак висящия във въздуха към този момент стар DVI-D порт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР