В официална позиция лидерът на ДПС Делян Пеевски похвали председателя

...
В официална позиция лидерът на ДПС Делян Пеевски похвали председателя
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС ще подкрепи кабинета, предложен от ГЕРБ

В публична позиция водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски похвали ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов и кандидат-премиера Мария Габриел за предлагането за кабинет, и съобщи, че те " подхождат отговорно към хората и към страната, като я избавят от безвремието на служебните държавни управления и политическата рецесия ".

Движение за права и свободи ще поддържа препоръчаното от ГЕРБ държавно управление, се споделя в позицията. При единодушие ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " имат задоволително гласове да прокарат сами кабинет в Народното събрание. В същото време поддръжката единствено на Движение за права и свободи не е задоволителна за ГЕРБ, защото не доближават 15 гласа, написа " Дневник ".

Пеевски показва, че държавното управление ще има поддръжка на Движение за права и свободи, " до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители ". Според него Народното събрание би трябвало да продължи постигнатото с измененията в Конституцията, с промени в законите, с цел да има действителна правосъдна промяна и борба с корупцията.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР