В офисите на Арсенал все още не са постъпвали официални

...
В офисите на Арсенал все още не са постъпвали официални
Коментари Харесай

В Арсенал нямало оферти за Алексис Санчес

В офисите на Арсенал към момента не са постъпвали публични предложения за нападателя Алексис Санчес, чийто контракт изтича в края на сезона. Това съобщи мениджърът на „ топчиите” Арсен Венгер.

Венгер отхвърли за скандал сред Санчес и тима

Чилийският национал е обвързван с редица тимове, които считат да се възползват от ситуацията му в случай че не през зимния трансферен прозорец, то най-малко сигурно през лятото. Преди началото на акцията 29-годишният футболист бе покрай трансфер в Манчестър Сити, който пропадна в последния миг. Дори в този момент „ гражданите” наподобяват като главния претендент за подписа му, изключително в светлината на травмата, която техният нападател Габриел Жезус получи.

На „ Емиратс” има още двама играчи, които са в ситуацията на Санчес – това са плеймейкърите Месут Йозил и Джак Уилшър. Въпреки това Венгер упорства, че още няма получени писмени оферти за който и да е от тях.

Венгер изуми: Бъдещето на Алексис не е мой проблем

„ Никой не се осъществявал контакт с нас, не. Ще се опитаме да задържим и тримата, само че доста пъти към този момент отговарях на този въпрос”, разяснява Венгер.

„ Към момента е най-добре да не приказваме чак толкоз доста, а да се концентрираме върху идните мачове.”

„ Клубът доста пъти е губил огромни играчи и постоянно е съумявал да отговори уместно. Бележити фигури са си тръгвали отсам, тъй че Арсенал постоянно ще бъде в мощна позиция на този фронт. Очевидно е обаче, че желаеме да задържим най-хубавите си футболисти.”

Алексис Санчес отказал предлагането на ПСЖ

„ Докато няма автограф черно на бяло, не можем да кажем нищо. Ако няма автограф, си затваряш устата и обявяваш договорката, едвам когато всичко е готово. Нещата са тъкмо толкоз прости”, добави Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР