В Одеска област за ликвидиране на последствията от снеговалежите се

...
В Одеска област за ликвидиране на последствията от снеговалежите се
Коментари Харесай

В Одеса хвърлят БТР-и срещу снежната стихия

В Одеска област за очистване на следствията от снеговалежите се употребяват даже бронетранспортьори.

" Одеска област не спи. Продължава работата по премахване на следствията от неприятното време. Всички служби не престават да работят в засилен режим. В някои региони се постанова спасителите даже да притеглят бронетранспортьори ", сподели ръководителят на Одеса Регионална военна администрация Олег Кипер.

По думите му към 1 часа сутринта преваляванията са спрели в южната част на района, което е разрешило на съответните служби да работят по-успешно.

" В Одеска област към момента е мъчно, само че всички работят. Още един път се обръщам към жителите на Одеска област и гостите на района: до момента в който неприятното време бушува, още веднъж ви апелирам да не излизате от къщата и не сядайте зад кормилото.Пазете се и не натоварвайте работата на избавителните служби! ", - акцентира Кипер.

Заради неприятното време в Одеса учебните заведения минаха на отдалечено образование.

Също по този начин стана известно, че в Одеса заради мощни ветрове е зародила сериозна повреда в локален Топлоелектрическа централа. Поради неприятното време и проблеми с електрозахранването породи дефицит на вода в разнообразни региони на града - заради пренапрежения и спирания на електрозахранването помпените уреди се изключваха на всеки 10 минути.

По-голямата част от помпените станции бяха превключени на работа от генератори.

Също по този начин, заради влошени метеорологични условия, Молдова спря да позволява транспортни средства на своя територия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Маяки - Паланка - Удобное и Староказаче-Тудора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР