В очите на потребителите смарт устройствата за дома са по-ценни

...
В очите на потребителите смарт устройствата за дома са по-ценни
Коментари Харесай

Пандемията тласна пазара на умните домакински уреди


В очите на потребителите смарт устройствата за дома са по-ценни от своите прародители
(снимка: CC0 Public Domain)

Бързият прогрес в технологиите трансформира интелигентните домашен уреди и потребителски роботи в всекидневие за от ден на ден хора, сочи ново изследване на анализаторската компания ABI Research.

Темпът на напредък на този пазар от втората половина на 2020 година ще продължи и през актуалната година. В резултат, продажбите на потребителски роботи и интелигентни домашен уреди ще възлязат на 80 милиарда щатски $ през 2021. Това е с 40% повече спрямо 2020 година, съгласно прогнозата на .
още по тематиката
Две са движещите сили за растежа. От една страна, в очите на потребителите новите интелигентни устройства са по-ценни от своите прародители.

От друга страна, производителите уголемяват предложенията си за домашен уреди с опция за свързване и потребление като част от, предлагайки тази опция освен в модели от най-високо равнище, както беше напълно до неотдавна.

Комбинацията от нараснала осведоменост на потребителите, по-голяма наличност на артикули и по-атрактивни цени дава съображение на анализаторите да предвиждат, че пазарът на умни домашен уреди и ще продължи да пораства устойчиво през цялото десетилетие.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР