В очите на майката на Семерджиев катастрофата с двете жени

...
В очите на майката на Семерджиев катастрофата с двете жени
Коментари Харесай

Майката на Семерджиев: Мога да кажа само хубави работи за сина си. Само е минал на червено

В очите на майката на Семерджиев злополуката с двете дами в София се е преекспонира прекалено много, а за сина си може да каже единствено хубави неща

Майката на обвинения за причинявана не гибел на две дами Георги Семерджиев - Мариана, разяснява свидетелските показания по делото. Тя счита, че виновността му е в това, че е минал на алено, а изказванията, че синът ѝ е бил със Симона Радева преди злополуката не са истина.

“Нито съм била очевидец на злополуката, нито мога да кажа нещо за нея. Мога да кажа  единствено хубави работи за сина си, аз съм майка. Всяка една майка ще отбрани детето си, каквото и да е. Сега, че е минал на алено - да, има виновност. Но всички други неща, които се изприказваха за него, идват допълнително ", сподели Мариана Семерджиева пред БТВ.

Тя съобщи, че в деня на злополуката Семерджиев е бил в дома ѝ да вечерят и не може да каже дали е употребявал опиати. „ Вечеряхме, говорихме си, потегли си от нас. С нищо не е посочил, че е дрогиран, нито сме го усетили, че е взимал такива неща “, добави Мариана Семерджиева.

Пред съда негов другар – Христиан Петракиев, съобщи, че са се видели към 18 часа и той е бил със Симона Радева тогава.  " Не знам 16-18 часа дали този го е видял, че е бил със Симона, в случай че той взе брат си от работа и беше по същото време и
пристигнаха у дома ", разяснява още майката на Георги Семерджиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР