В очакване на стартa на лятната разпродажба в Steam, Valve

...
В очакване на стартa на лятната разпродажба в Steam, Valve
Коментари Харесай

Трейлърът на лятната разпродажба в Steam разкри част от игрите, които ще се продават с отстъпка

В очакване на стартa на лятната ликвидация в Steam, Valve показа формалния филмов откъс на огромната промоция, която ще стартира в цифровия ѝ магазин още тази седмица.

Valve дава обещание хиляди игри от всички жанрове (бойни, ролеви, слашъри, завършения, стрелби, неангажиращи занимания и т.н.) с „ огромни отстъпки в разгара на лятото “.

Освен това през двете седмици, в които ще продължи разпродажбата, потребителите на Steam ще могат да се възползват от селекция от „ извънредно огромни “ понижения, ежедневни стикери и други.

Съдейки по видеото, най-малко 14 от следните игри ще бъдат понижени в границите на лятната ликвидация (без да загатваме игрите от колажа в самия край, измежду които е Baldur’s Gate 3):

Rain World; Palworld; iRacing; Disney Dreamlight Valley; Supermarket Simulator; Kebab Chefs! — Restaurant Simulator; Manor Lords; Stellaris; The Planet Crafter; Content Warning; Party Animals; Ultimate Chicken Horse; Roboquest; Batman: Arkham Knight.

Лятната ликвидация на Steam ще продължи от 27 юни, 20:00 ч. българско време) до 11 юли, 20:00 ч. българско време. Графикът на промоциите, планувани за останалата част от тази година в цифровия магазин на Valve можете да намерите в публикацията на компанията от февруари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР