В очакване на горещите нощи експериментатори насочват поглед към суинга

...
В очакване на горещите нощи експериментатори насочват поглед към суинга
Коментари Харесай

Суингът - забранен за ревнивци

В очакване на горещите нощи експериментатори насочват взор към суинга - групова секс процедура, за която с изключение на предпочитание ви би трябвало и непрекъснат сътрудник.

Суинг или суингинг е замяна на сътрудници сред две или повече двойки. Участниците наложително са придружавани от непрекъснатата си половинка. Суингърите не гледат с положително око на необвързаните посетители, по тази причина сътрудникът е нещо като гаранция, входна ключова дума, разменна монета. В взаимозависимост от желанията на двойките, суингът се дели условно на няколко типа. 

В “Софт суинга ” сътрудниците от другите двойки се галят, целуват и флиртуват, само че реализират същинския акт с формалните си половинки. При другия тип, кръстен “Паралелен слалом ”, двойката прави секс в наличието на други двойки, които вършат секс. Третата вариация е наречена “Пълна замяна ”. Там е разрешено всичко сред сътрудниците от другите двойки, в това число и секс с двама сътрудници по едно и също време. Съществува замяна, при която се реализира контакти единствено сред дами. Бисексуалността при дамите е добре призната от суингърите, до момента в който към тази при мъжете има повече запаси. Последният тип суинг процедура е с название “Гореща брачна половинка ”. Терминът се употребява в случаите, когато дамата прави секс с други мъже или дами, до момента в който брачният партньор  я следи, от време на време той също се включва в акта.

Има и замяна от вида “Затворени срещи ”. При тях всеки суингър си избира сътрудник от друга двойка и новосформираните след размяната двойки вършат секс в обособени стаи. Така формалните половинки се забавляват поотделно, без да могат да се следят.

Сиунгът е процедура, която е противопоказана за ревнивци. При него връзката сред сътрудниците би трябвало да е доста мощна, да е налице цялостно доверие. Едва тогава срещи от този топ могат да подобрят връзките в двойката. Ако се ревнуват, двамата ще се почувстват още по-зле и може да се стигне до разлъка.  

Правилата в суингинга са елементарни. Презервативите и безупречната хигиена са наложителни. Никой не може да бъде каран принудително да прави каквото и да било срещу волята си. Всеки има право да каже „ Не, благодаря! “. Официалните сътрудници постоянно идват и си потеглят дружно от груповите срещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР