В очакване на домакинството на Левски, Лъчезар Балтанов от Ботев

...
В очакване на домакинството на Левски, Лъчезар Балтанов от Ботев
Коментари Харесай

Лъчо Балтанов преди Левски: Излизаме за 3 точки и да зарадваме феновете.

В очакване на семейството на Левски, Лъчезар Балтанов от Ботев Пловдив се върна към провалянето от ЦСКА в изявление за предаването "Преди кръга " по телевизия DIEMA SPORT.

"Допуснахме неточности в последния си мач. Коментираме си постоянно, че позволяваме дребни неточности и би трябвало да ги сведем до най-малко. Не е прелестно да паднеш с 4 гола. Трябва да забравим този мач, а най-хубавото е, че във футбола постоянно има идващ дуел ", съобщи Балтанов.

Отборът на Ботев Пловдив е хазаин на Левски в дуел от 28-ия кръг на Първа професионална лига, Първа шестица.Мачът е от 14.30 часа в петък, 6-и април.

"В момента пазя цветовете на Ботев Пловдив и постоянно давам всичко от себе си. Мач като мач. Излизаме за трите точки и да зарадваме почитателите. Мисля, че играхме сносно на "Герена " и не заслужавахме загубата. Знаем си опциите. Мисля, че сме добър тим ", добави още Лъчо Балтанов.

"Естествено, мач с мач в действителност не си наподобява. Трябва ние да сме на 100% съсредоточени и мобилизирани и мисля, че можем да се поздравим с триумф. Мисля, че имаме сили и би трябвало да сме съсредоточени, а физически ще издържим. Не отписваме нито един мач. Ще мислим за Купата след мача с Левски. Доста от момчетата сме дълго тук, само че доста положителни футболисти също ни напуснаха. Надявам се още веднъж да играем край за Купата. Ако се повтори триумфът ни, ще е нещо необикновено. Това нещо в действителност е неповторимо ", разяснява Лъчезар Балтанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР