В очакване на датата на предсрочните парламентарни избори - партиите

...
В очакване на датата на предсрочните парламентарни избори - партиите
Коментари Харесай

На прага на нови избори: Поредни обвинения между „Продължаваме промяната” и ИТН

В очакване на датата на предварителните парламентарни избори - партиите със поръчка за победа. И замяна на нови обвинявания за това кой е отговорен за късия живот на 47-ото Народно заседание.
„ Колегите от Има Такъв Народ безусловно се хващаха за всяка една допустима и дребна причина. Сякаш едно програмирано торпилиране на всяка една опция за основаване на една антикорупционна необятна коалиция, която да направи промяна”, сподели Антон Тонев от „ Продължаваме Промяната “.
„ Те по този начин приказват другояче би трябвало да си признаят, че са некадърни и са вземали неверни решения и че ние сме били прави”, сподели Тошко Йорданов от „ ИТН “.
От „ Продължаваме Промяната “ отново упрекнаха партията на Слави Трифонов за скрита коалиция с ГЕРБ и дадоха образец с гласоподаване в пленарната зала през миналата седмица.
„ Цялата зала разбра какви инструкции получиха депутатите от Има Такъв Народ от своите съседи от ГЕРБ”, разгласи Тонев.
Йорданов отвърна: „ Човекът е спал на течение и приказва глупости”.
Заради тази позиция от „ Продължаваме промяната “ не виждат късмет да влязат отново в коалиция с партията на Слави Трифонов.
„ Има Такъв Народ изгубиха от публичния си облик, с който пристигнаха на политическата сцена. Не считам, че други партии ще имат предпочитание да обединят сили с тях”, сподели още Тонев.
Вратата за партньорство е затворена и към ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ изясни още Тонев. За „ ИТН “ обаче е рано да се приказва за сътрудници.
От партията на Слави Трифонов нямало да влязат в предизборна коалиция с нито една партия, откакто към този момент получиха покана за това от Вътрешна македонска революционна организация. А на фона на политическите искри – някогашният министър председател и сегашен ръководител на европейските социалисти Сергей Станишев прикани:
„ Няма задоволително зрялост от политиците да схванат, че минаваме през подобен интервал, че е нужна задоволително необятна коалиция, която да взема решение проблемите на хората”,
Сега въпросът е - по кое време партиите ще премерят сили на предварителния избор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР