В община Пловдив тепърва ще правят анализ откъде да намерят

...
В община Пловдив тепърва ще правят анализ откъде да намерят
Коментари Харесай

Зико: Ще има забавени и спрени проекти заради новите 32 милиона за стадионите

В община Пловдив занапред ще вършат разбор от кое място да намерят 11 млн. лева през 2023 година за оборудванията на " Ботев " и " Локомотив " Пд
" Ще има забавени и спрени планове поради в допълнение отпуснатите пари за стадионите на " Ботев " и " Локомотив " Пд, предизвести кметът на Пловдив Здравко Димитров, откакто съветниците гласоподаваха в бюджета за идващите 3 години да бъдат заложени над 32 млн. лева за довършването на оборудванията. Те ще бъдат разпределни поравно за двата стадиона.

11 млн. лева от тази сума би трябвало да влязат в бюджета за 2023 година " Ще търсим от кое място да ги вземем, само че ще би трябвало да създадем разбор кои обекти да забавим и кои да спрем. Феновете имат право да желаят, стадионите са техният дом. Но бюджетът е това - с цел да дадеш за едно нещо, би трябвало да вземеш от друго място. Лошото е, че всяко закъснение в строителството води до оскъпяване ", сподели още Здравко Димитров.

Допълнителните средства бяха отпуснати с 46 гласа " за ", нито един " въздържал се ", срещу беше единствено Костадин Гаров от НФСБ. Феновете на двата отбора посрещнаха резултата от гласуването с овации. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР