В община Пещера приключи предоставянето на услугата топъл обяд“ по

...
В община Пещера приключи предоставянето на услугата топъл обяд“ по
Коментари Харесай

В община Пещера приключи предоставянето на услугата „топъл обяд“  

В община Пещера завърши даването на услугата „ топъл обяд “ по план “Топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19 в Община Пещера ”, Операция BG05FMOP001-5.001 „ 3.1 – Топъл обяд в изискванията на пандемията от COVID-19 “, Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне. Проектът се осъществя в интервала от 01.01.2021 година до 30.09.2022 година в това число.

В рамките на 21 месеца, топъл обяд се даде на общо 313 потребители в три пункта – Пункт №1 гр. Пещера /в трапезарията на Домашен обществен патронаж/, Пункт №2 с. Радилово /Пенсионерски клуб/, Пункт №3 с. Капитан Димитриево /Пенсионерски клуб/.

Община Пещера даде и съпътстващи ограничения на потребителите на услугата, изразяващи се в самостоятелно консултиране и подпомагане за опциите за прилагане на други обществени услуги, прилагане на административни общински услуги, подкрепяне достъпа до здравни и просветителни услуги.

Срокът на осъществяване на плана беше 21 месеца. Общата стойност на плана възлизаше на  265 580,70 лв.

Проекта се финансира от Фонда за европейско подкрепяне на най-нуждаещите се лица по Оперативна стратегия за храни и/или главно материално подкрепяне 2014-2020, в следствие от самодейността на Европейската комисия за  превъзмогване на следствията от рецесията посредством механизма REACT-EU.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР