В общи линии цените на нашите и вносните продукти се

...
В общи линии цените на нашите и вносните продукти се
Коментари Харесай

Искрен Пецов: Започнах да се оглеждам, но на баща ми му е трудно

" В общи линии цените на нашите и вносните артикули се изравниха и вместо да си взимаме наш кашкавал, купуваме италианско сиренце ", сподели артистът Искрен Пецов във връзка възходящата крива на цените за потребителите ни.

Стойността на българските артикули от първа нужда за трапезата у нас се е вдигнала толкоз, че към този момент се изравнява с тази на вносните. А качеството е на подозрително равнище. Затова хората към този момент протягат ръка на непознатата стока, защото нейният генезис е по-ясен и първокласен, сподели изследването на " България Днес " измежду известните ни персони. Въпреки всичко те също вършат сметка на парите си.

" Цените се подвигнаха, явно е. Мен най-вече ме касаят млечните артикули, тъй като ги обичам ", споделя артистът Искрен Пецов.

Според него това, че костват повече, ги приближава до швейцарските и френските артикули, които са по-качествени. " Лично аз започнах да се оглеждам към тях, тъй като цената им се изравни с тази на нашите. Но като осъждам по татко ми, на него му е мъчно. Избира си все по-евтини неща, които не са качествени, другояче няма да смогне финансово ", довери ни изпълнителят на " Кайман ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР