В обществото, в което живеем, често се сблъскваме с нервността,

...
В обществото, в което живеем, често се сблъскваме с нервността,
Коментари Харесай

Никога не сте пили такъв чай, а той ще ви спаси от нервите

В обществото, в което живеем, постоянно се сблъскваме с нервността, забързаността, раздразнителността, напрежението, депресията, недоспиването.

Напрежението и непрекъснатото бягане по задания карат актуалния човек да се пренатоварва, а това визира и нервната му система. Въпреки че експертите настояват, че малко напрежение няма да ни навреди, казусът стартира да се демонстрира, когато количеството му стартира да взема неконтролируеми размери.

Целта на избрани билкови чайове е да ви успокоят и да подобрят работата на нервната система, като облекчат признаците, провиснал тялото и мозъка ви, подобрят съня ви и управляват кръвното ви налягане. Те също по този начин понижават раздразнителността и отстраняват възприятието за болежка в мускулите и главата, облекчават крампите, сърцетуптенето, тахикардията, депресията и така нататък

Пили ли сте чай от маруля? Тя има седативно деяние, което я прави подобаваща при раздразнителност. Помага за усмиряване на нервите и за възстановяване на съня.

Контролира сърцетуптенето. Бабина рецепта гласи да сложите листо маруля във водата, в която къпете бебето, с цел да спи умерено през нощта. Ако желаете да приемате марулята под формата на чай, използвайте няколко листа от нея. Друга опция е да похапнете прясна салата преди лягане. Трети вид – направете си сок от маруля или смути./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР