В обществото остава нещо, за което аз не нося вина.

...
В обществото остава нещо, за което аз не нося вина.
Коментари Харесай

Социалната министърка с луксозната командировка нарежда през сълзи: Винаги съм съпричастна и съм помагала

„ В обществото остава нещо, за което аз не нося виновност ”. Това съобщи Росица Димитрова, зам.-социален министър, която се разделя с поста си след командировка до Съединени американски щати, съобщи Нова телевизия. Пътуването провокира възмущението на протестиращите майки на деца с увреждания. Оказа се, че командировката на Димитрова е коствала огромна сума пари на министерството.

„ В обществото остава нещо, за което аз не нося вина”. Това съобщи Росица Димитрова, зам.-социален министър, която се разделя с поста си след командировка до Съединени американски щати, съобщи Нова телевизия. Пътуването провокира възмущението на протестиращите майки на деца с увреждания. Оказа се, че командировката на Димитрова е коствала огромна сума пари на министерството.

„ Бях командирована в последния миг. В същия интервал трябваше да бъда в Чили, където страната не заплаща една стотинка. Прекратиха ми ходенето там и ме командироваха в Ню Йорк. Министърът ме командирова, няма по какъв начин сама да се командировам или да дефинира какви билети ще употребявам, или какъв брой време ще остана”, съобщи Димитрова.

Симеонов се застъпи за хвърлилата оставка Димитрова: На майките не им е работа какъв брой коства самолетният й билет

„ На майките желая да кажа единствено, че постоянно съм съпричастна, постоянно съм помагала”, добави Димитрова. Оставката й беше призната тази заран от премиера Бойко Борисов. Мотивът му е, че „ в обществото се е основала сензитивност по тематиката по отношение на командировката на заместител обществения министър”. Росица Димитрова взе участие в Съединени американски щати в конференция, отдадена на правата на хората с увреждания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР