В обръщение към президента ВМРО настоя да се предприемат адекватни

...
В обръщение към президента ВМРО настоя да се предприемат адекватни
Коментари Харесай

ВМРО призова Радев да накара кабинета си да приравни антителата към зеления сертификат

В послание към президента Вътрешна македонска революционна организация настоя да се подхващат съответни ограничения и да спре " това принудително опълчване на обществото ".

" Очевидно е, че има доста хора, които са прекарали ковид и имат даже повече антитела от тези, които са даже с трета доза от имунизацията. Ако не чувате какво Ви споделят хората, то най-малко чуйте лекарите, които поеха най-големия удар от пандемията. Голям % от тях го прекараха и имат построен имунитет. Защо в този момент точно тях принудително заставяте да се " бодат " или тестват всеки ден, с цел да избавят болните ", се споделя в обръщението на Вътрешна македонска революционна организация.

От придвижването предлагат да бъдат чути и математиците, които от месеци приказват с цифри за хората, които не са в така наречен система за вписване на ковид-болните, само че са го прекарали или сега боледуват. " Това са хора, които при съществуването на проучване, могат да се окажат с нужното количество антитела, които ги защищават ", означават от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР