В обновена зала по бокс ще тренират състезателите на клуб

...
В обновена зала по бокс ще тренират състезателите на клуб
Коментари Харесай

Обновена зала по бокс откриха в Пловдив

 zala-box-11  zala-box-5  zala-box-6  zala-box-1  zala-box-3  zala-box-10
В актуализирана зала по бокс ще упражняват състезателите на клуб „ Юнайтед спортс – Пловдив “. Това стана факт с финансовото подпомагане на Община Пловдив. 35 000 лв. коства ремонтът на покрива, а с 18 000 лв. е обезпечено модерното обзавеждане и боксов кръг.

На откриването участваха някогашни и сегашни спортисти, които останаха мощно впечатлени от новата визия на залата по бокс. На особено място в нея са сложени фотосите на видни първенци като златните олимпийски медалисти Георги Костадинов и Петър Лесов и легендите на пловдивския бокс Сашо Христов и Иван Михайлов.

„ Надявам се клубът да даде доста нови първенци “, съобщи Димитър Добрев – Мутата и си пожела идващият олимпийски медалист да е момче, израсло в обновената зала.

„ Това е един типичен образец, когато всички си подадем ръце – Министерството на спорта, Община Пловдив и спортния клуб, че нещата се случват и то добре “, разяснява заместник-кметът на Пловдив по спорта Георги Титюков. Той напомни, че в първия стадий бе актуализирана залата по повдигане на тежести „ Милен Добрев “, а в този момент и тази по бокс. Предстои същото да се случи и със залата по джудо.

Георги Титюков показа, че се обмисля вид за слагане на фотоволтаици на покрива, които зимата да отопляват, а през лятото да охлаждат залите. След откриването заместник-кметът се качи на боксовия кръг за лека подготовка, а футболната легенда на „ Ботев ” (Пд) и сегашен началник на общинска дирекция „ Спорт и обществена политика ” Петър Зехтински-Зико подпука боксовите чували.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР