В Областната дирекция на МВР Пловдив няма данни за подадени

...
В Областната дирекция на МВР Пловдив няма данни за подадени
Коментари Харесай

МВР няма данни шефът на РУ-Стамболийски да е извършвал побой

В Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив няма данни за подадени тъжби и сигнали срещуАнгел Керпиев, който до неотдавна беначалник на районното ръководство на полицията в Стамболийски. Това потвърдихаотдирекцията, по отношение на публично питане на Дарик радио дали еимало полицейско насилиенадЕмилРайковот село Цалапица.

Мъжът твърди, че в продължение на 20 годинитърси правдивост за нечовечен побой, който го е осакатил. В особено видео, изпратено от околните мув началото на август,Райковтвърди че е обичай от шефа на районното ръководство в СтамболийскиАнгел Керпиев, който тогава е бил редови служител на реда.Побоят почнал в дома наЕмил, а след товапродължил и вполицейското ръководство в града.

От пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи настояват, че са направили специфична инспекция, която не открива обвиняванията наРайков. Липсват тъжби за побой и против други чиновници на районното ръководство в Стамболийски.

Главен контрольор Ангел Керпиевбеотстранен от служба след абсурда с бездействието наразследващитеза зверското ликвидиране на Димитър Малинов,коетопредизвика вълна от митинги. Срещу него бе формирано и дисциплинарно произвеждане със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg