В Областната администрация в морския град Радев участва в обсъждане

...
В Областната администрация в морския град Радев участва в обсъждане
Коментари Харесай

Превърнахме Се В Гробница! България Оглавява Поредната Черна Статистика!

В Областната администрация в морския град Радев взе участие в разискване на трите нови законопроекта, отнасящи се до придвижването по пътищата у нас - Закона за придвижване по пътищата, Закона за водачите на моторни транспортни средства и Закона за пътните транспортни средства.

По негови думи с разделянето на Закона за придвижване по пътищата в три закона се внасят значими промени, които целят по-добър надзор.

Предложените промени имат една единствена цел - да съхраним човешкия живот. Не може толкоз хора да умират по пътищата, непрестанно търсим способи да променим това. Един от тях е да разпределим отговорностите сред институциите, да сравним интернационалния опит и традициите и да ангажираме целия потенциал, който е способен по темета.

Идеята е да стесним кръга от неточности и да търсим общи решения, добави Радев. Той посочи, че идващото разискване ще е във Варна.

Вътрешният министър благодари на участниците в срещата за дейната им позиция по този извънредно значим въпрос и изрази вяра, че с общи старания може да се реализира дълготраен резултат и да бъде изменена радикално картината на пътнотранспортния травматизъм.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР