В Областна администрация Видин, под полицейска охрана бяха доставени хартиените

...
В Областна администрация Видин, под полицейска охрана бяха доставени хартиените
Коментари Харесай

80 000 бюлетини пристигнаха във Видин

В Областна администрация Видин, под полицейска защита бяха доставени хартиените бюлетини и ролките със профилирана хартия за бюлетини от машинно гласоподаване за идните избори.
Те са получени от печатницата на Българска народна банка от двама упълномощени представители на регионална администрация и двама упълномощени представители на Районна изборна комисия.
Бюлетините и ролките ще се съхраняват в несъмнено със заповед на регионалния шеф помещение до предаването им на общинските администрации. Помещението е оборудвано със СОТ и видеонаблюдение. От ОД на МВР-Видин е подсигурена и денонощна физическа защита от чиновници на реда.
В Областна адмниситрация са доставени и всички, централизирано обезпечавани, изборни бумаги и материали, в това число и устройствата за видеонаблюдението за изборите на 27 октомври.
" Организационно-техническата подготовка на идния парламентарен избор се прави в избраните периоди, според признатата от ЦИК хронограма, като се съблюдават напътствията на ЦИК и Администрацията на Министерския съвет ", осведоми регионалният шеф Ани Арутюнян.
" Към сегашния миг не са установени и докладвани усложнения по подготовката на изборите ", добави регионалният шеф.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР