В областите с потвърдени случаи на COVID-19 се преустановява провеждането

...
В областите с потвърдени случаи на COVID-19 се преустановява провеждането
Коментари Харесай

Красен Кралев напомни какви са мерките за сигурност заради COVID-19

В областите с доказани случаи на COVID-19 се прекратява провеждането на спортни мероприятия на закрито. Това се споделя в заповед № РД-09-205/11.03.2020 година, подписана от министъра на младежта и спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

При неспособност за отсрочване или препланиране, по изключение, спортните мероприятия на закрито се организират без аудитория. Всички спортни мероприятия навън се организират без аудитория. Забранява се провеждането на спортни мероприятия, в които вземат участие деца.

В областите без доказани случаи на ковид COVID-19 провеждането на спортни мероприятия на закрито и намерено би трябвало да бъде лимитирано до наличието на 250 души, като се обезпечи минимално разстояние 1 (един) метър сред присъстващите или присъстващите да бъдат сложени през едно свободно седящо място. Да се дезинфектират местата за осъществяване на спортни мероприятия на закрито преди и след мероприятието. При интернационалните спортни мероприятия участници от страни, избрани като рискови, да са минали 14-дневна изолираност на територията на Република България.

Изпратената до всички лицензирани спортни организации и техните членове заповед е издадена по отношение на предписанията на Националния действен щаб за попречване разпространяването на COVID-19 на територията на Република България и Заповед № РД-01-122/11.03.2020 година на министъра на опазването на здравето.



Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР