В област Ямбол са получени десетки сигнала за паднали дървета

...
В област Ямбол са получени десетки сигнала за паднали дървета
Коментари Харесай

10 села в Ямболско са без ток след гръмотевична буря

В област Ямбол са получени десетки сигнала за паднали дървета и клони след разразилата се гръмотевична стихия със мощен вятър и дъжд. Няма потърпевши и бедстващи хора, сподели говорителката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Татяна Павлова пред Българска телеграфна агенция.

В Ямбол са получени 15 сигнала за паднали дървета и клони след бурята, в два от случаите – върху коли. Има единични сигнали за прекратено електрозахранване. Няма квартали без ток. В Общинския действен център са получени над 25 сигнала. На терен са всички чиновници от виновните дирекции.

Десет села в община Тунджа са без ток, заяви Владимир Стоев шеф на Дирекция „ Обществен ред и сигурност “ в общината. Дърво е паднало и увредило камбанарията на храма в село Победа. Работи са по възобновяване на електрозахранването, екипите на сдружението са на терен и отстраняват повредите, сподели още Стоев.

В община Стралджа поради паднало дърво е затворен пътят сред Воденичане и Иречеково. Екипи са на терен и работят по отстраняването му, осведомиха от общинската администрация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР