В област Плевен тридесет са карантинираните паралелки с ученици към

...
В област Плевен тридесет са карантинираните паралелки с ученици към
Коментари Харесай

В област Плевен 30 са карантинираните паралелки

В област Плевен тридесет са карантинираните паралелки с възпитаници към днешна дата. Това заяви за Българска телеграфна агенция Албена Тотева, шеф на Регионалното ръководство на образованието /РУО/.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29939
Карантината е наложена най-често поради болни от COVID-19 възпитаници, разясни тя. Учебните занятия с учениците в тези паралелки се организират в електронна среда.

В региона след тестване в клас към този момент влизат учениците във всички 11 общини, сподели още Тотева. Това важи и за Долни Дъбник и Пордим, където поради равнища на заболеваемост под 250 на 100 000 души население, регистрирани предишния петък, през вчерашния ден учениците не са тествани.

Днес обаче и в тези две общини децата от първи до 12-и клас ще организират присъствени занятия след проучване за COVID-19 или против зелен документ.

По данни на Регионалната здравна ревизия заболеваемостта в област Плевен е 725,25 на 100 000 души население. Най-висока е в община Плевен - 932,77, следвана от Левски - 716, Белене - 612.

Установените нови случаи на COVID-19 зараза в региона за последното денонощие са 285.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29939  Затворници в Съединени американски щати били опитни зайчета за лекарство против COVID-19? Затворници в Съединени американски щати били опитни зайчета за лекарство против COVID-19?  Кърджали е в жълта зона по COVID-19, 3 области са в алена зона, останалите - в тъмночервена Кърджали е в жълта зона по COVID-19, 3 области са в алена зона, останалите - в тъмночервена  Повече от двукратно нарастване на инфектираните с COVID-19 в Кърджали Повече от двукратно нарастване на инфектираните с COVID-19 в Кърджали
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР