В област е невъзможно да има болница, която да лекува

...
В област е невъзможно да има болница, която да лекува
Коментари Харесай

Няма условия за самостоятелна COVID болница във Велико Търново

В област е невероятно да има болница, която да лекува единствено пациенти с коронавирусна зараза и рекомендациите на министъра на опазването на здравето са неприложими. С това решение излезе довечера Областният действен щаб, предава БНР.
От всички лечебни заведения в област Велико Търново са дали мненията си, че не могат да станат напълно Covid лечебни заведения или да останат единствено за лекуване на пациенти с други болести. Единствената болница, която може да обезпечи условия за лекуване по всички лечебни и хирургични профили, е Областната болница във Велико Търново, само че седем от отделенията ѝ са с Covid заболели.
 Студенти заместват заболели с COVID-19 учители във Велико Търново Студенти заместват заболели с COVID-19 учители във Велико Търново
Студенти от разнообразни факултети на ВТУ " Св. Св. Кирил и Методий " заместват отсъстващи и заболели учители в едно от огромните учебни заведения във Вел...
„ Изискването на здравия министър е неизпълнимо “, съобщи регионалният шеф проф. Любомира Попова:  „ Не е допустимо да се обособи съответно лечебно заведение, което да извършва медицински действия единствено за незаразени с коронавирусна зараза при създалата се конюнктура в нашата област “.   Областният щаб взе решение за затваряне на пенсионерските клубове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР