В област Благоевград избирателната активност към 12 часа е 17.22

...
В област Благоевград избирателната активност към 12 часа е 17.22
Коментари Харесай

Мъж почина, след като е припадна пред изборна секция


В област Благоевград изборната интензивност към 12 часа е 17.22 %, оповестиха по-рано от Районната изборна комисия /РИК/ в Благоевград. Най-висока изборна интензивност се регистрира в община Банско - 29.22 %, следвана от Кресна и Белица, където към 28 % от гласоподавателите са упражнили правото си на глас. Най-ниска в региона продължава да е изборната интензивност в община Благоевград - 11 %.

Над 10 тъжби и сигнали са постъпили до 13 часа в РИК - Благоевград, сподели още Йордан Симонски. Част от тях са свързани с нарушавания на изборния развой, други са за неспазване на противоепидемичните ограничения в секционните изборни комисии. Сигналите се ревизират, а резултатите от тях ще бъдат оповестени по-късно през днешния ден, уточни заместник-председателят на РИК.

В една от секциите в Благоевград машината за гласоподаване е развалена, а казусът мъчно може да се в профил, сподели още Йордан Симонски. В тази секция гласуването ще продължи с хартиени бюлетини, такива са обезпечени задоволително, добави той.

Проверява се сигнал за неспособност да се реализира машинно гласоподаване и в Петрич, оповестиха още от Районната изборна комисия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР