В Обласната администрация във Видин е постъпило предложение от община

...
В Обласната администрация във Видин е постъпило предложение от община
Коментари Харесай

Ще има ли промени в маршрутните разписания на 3 междуселищни линии във Видинско?

В Обласната администрация във Видин е постъпило предложение от община Димово , подкрепено с подписка от жителите на село Арчар . То е за промени в маршрутните написания на автобусните линии от Областната транспортна скица. По този мотив през днешния ден под председателството на заместител регионалния шеф Ани Арутюнян е заседавала Областната комисия.

Заместник регионалният шеф е коментирал потребността от промени в разписанието на автобусните линии „ Видин-Арчар-Димово “, „ Видин-Владиченци-Димово “ и „ Видин-Арчар-Ярловица-Владиченци-Арчар-Видин “, като е отбелязал основали се неудобства в направленията , в които пътуват деца за учебни заведения във Видин. На съвещанието са били дискутирани планове за изменение по автобусните линии „ Видин-Арчар-Димово “ и „ Видин-Владиченци-Димово “, според които следва да отпаднат спирките по маршрута до Димово, които да се извършват всекидневно, а по този начин също по направлението „ Видин-Арчар-Ярловица-Владиченци-Арчар-Видин “ да не се обслужват обиколните направления до селата Ярловица и Владиченци, като се изключи делнични дни.

Членовете на комисията са дали позитивно мнение и са излезли с предложение за одобряване измененията в маршрутните написания от регионалния шеф на област Видин Иво Атанасов.

Присъстващите на срещата са разгледали и въпроса за транспорт на възпитаници от Белоградчик и Димово, учасващи в профилирани гимназии във Видин.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР