В обиколките президентът на САЩ е придружаван от съпругата си

...
В обиколките президентът на САЩ е придружаван от съпругата си
Коментари Харесай

Тръмп заяви, че си прекарва страхотно в Китай

В обиколките президентът на Съединени американски щати е придружаван от брачната половинка си Мелания Тръмп, от китайския президент Си Цзинпин и от китайската първа дама Пън Лиюан.

Там те участваха на музикална и танцова стратегия, в която участваха възпитаници по оперно майсторство, облечени в обичайни китайски оперни костюми. Този зрелищен театър беше част от програмата по посрещане на Тръмп.

След края на музикалната стратегия учениците приветстваха Тръмп с думите: "Добре пристигнали в Китай! Ние ви обичаме ".

Забраненият град, който всекидневно е цялостен с туристи, през днешния ден бе запустял. Преди визитата там Тръмп и Си пиха чай.

Визитата на Тръмп, който е придружаван от държавния секретар Рекс Тилърсън, завършва на следващия ден.

Това е първото му публично посещаване в Китай, където дойде, откакто посети Япония и Южна Корея. Тръмп дойде в Пекин от Сеул.

По време на визитата Тръмп и Си ще беседват няколко пъти.

Същевременно това, което вълнува потребителите на обществените медии е по какъв начин Тръмп ще успее да преодолее блокадата на интернет в Китай, известна като "Великата защитна стена ", съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Там обществени мрежи като Facebook, Туйтър и Google са блокирани, както и новинарски уеб сайтове като "Ню Йорк таймс " и "Уолстрийт джърнъл ".

Редовните интернет консуматори в Китай съумяват да заобиколят блокадата посредством частни виртуални мрежи. Но Тръмп евентуално има собствен личен канал с достъп до Туитър и разчита на сателитна връзка.

"Президентът ще туитва каквото си желае ", съобщи по-рано през днешния ден неназован представител на Белия дом в президентския аероплан на път за Пекин от Сеул.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР