В обедните часове на 22 декември в Москва е намерено

...
В обедните часове на 22 декември в Москва е намерено
Коментари Харесай

Светска лъвица бе намерена мъртва и с осакатено тяло СНИМКИ

В обедните часове на 22 декември в Москва е открито тялото на жена, като то е изглеждало по подобен метод,че самоличността й не е можело да бъде открита в продължение на няколко часа, оповестяват международните издания.

По-късно се изяснило, че умрялата е 45-годишната Ирина Шафирова, която постоянно е участвала на всемирски събития в съветската столица и се е появявала на страниците на списания.

Според предварителната информация, по-рано Ирина е била лекувана в психиатрична клиника. Тя също по този начин била в стадий на бракоразвод с предприемача Борис Шафиров, през който несъмнено не прекосявала леко. Съдейки по фотосите в обществените мрежи, умрялата има дребни деца.



Като причина за гибелта на Ирина Шафирова се показва рухване от балкона на 15-ия етаж. Очевидци са разкрили съществено нараненото тяло на дамата, като някои от частите му са били откъснати.

По предварителни данни, обявени от полицията, гибелта на умрялата е настъпила вследствие на рухване от огромна височина. Подробностите за нещастието занапред ще бъдат изяснени от чиновниците на реда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР